urednistvo@preteklih24.si

Policisti obravnavali prijavo dlje časa trajajočega nasilja v družini

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 5 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami ter 4 prijave o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 3 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj nasilje v družini.


Slika je simbolična

 

 

 

Nasilje v družini

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dve prijavi kaznivih dejanj nasilja v družini. V enem primeru so obravnavali dva osumljenca, prvega zaradi groženj, drugega pa zaradi nasilja v družini.
Obema so policisti izrekli prepoved približevanja in še vodijo postopke.

V drugem dogodku pa so policisti obravnavali prijavo dlje časa trajajočega nasilja v družini brez povzročanja telesnih poškodb.

Dogodki:

Jeseniški policisti so od občanke včeraj prevzeli denar, ki ga je ta
v soboto, 14. novembra, našla na bankomatu. Z denarjem ravnajo v
skladu s predpisi o najdenih stvareh.

Počena pnevmatika

Gorenjski prometni policisti so včeraj na avtocesti obravnavali nesrečo voznika tovornega vozila zaradi predrte pnevmatike. Okoliščine kažejo, da je prišlo med vožnjo do predrtja pnevmatike, voznik pa je s tovornih vozilom posledično trčil v odbojno ograjo. V nesreči je nastala samo materialna škoda. Promet na avtocesti je bil oviran med 11.20 in 15. uro. Pnevmatika je bila zasežena in je predmet nadaljnje presoje.

Nesreča s poškodbami

Na glavni cesti Brnik – Šenčur sta danes zjutraj trčili dve vozili. Voznik je pri zavijanju levo na križišču odvzel prednost voznici, ki je vozila naravnost proti njemu. Po prvih podatkih je voznica lažje poškodovana. Proti vozniku poteka prekrškovni postopek.