urednistvo@preteklih24.si

Policisti na omejitvi 80 km/h, merili hitrost vožnje voznikov in ugotovili 48 prekoračitev hitrosti

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 7 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 2 s telesnimi poškodbami; 5 prijav o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru javnem kraju ter 2 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj vlom, poškodovanje tuje stvari in nasilje v družini. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bilo zaseženo eno vozilo.


Slika je simbolična

 

 

 

Dogodki:

Škofjeloški policisti so včeraj popoldan obravnavali voznika, ki je bil vidno pod vplivom alkohola in je odklonil preizkus alkoholiziranosti, v nadaljevanju pa je s kraja poskušal še odpeljati. Policisti so ga pridržali in proti njemu zaradi hujšega prekrška vodijo postopek.

Gorenjski prometni policisti so včeraj v delovni zapori na omejitvi 80 km/h merili hitrost vožnje voznikov in ugotovili 48 prekoračitev hitrosti. Pozivamo k upoštevanju prometnih pravil. Divjad je bila minuli dan povožena pri Šenčurju.

Prometne nesreče

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. V eni nesreči so policisti preverjali prijavo trčenja dveh vozil v diamantnem križišču na Laborah in kasnejše poškodbe pri udeležencu. Glede na zbrana obvestila je bil razlog v izsiljevanju prednosti.

Na Jeprci pa je voznik zapeljal z vozišča in se prevračal. Po prvih podatkih je lažje poškodovan.

Kriminaliteta

Na Krvavcu je bilo v času od prejšnjega tedna do včeraj vlomljeno v objekt in odtujene stvari, ki se uporabljajo pri reševanju.

V Preddvoru pa je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo.