urednistvo@preteklih24.si

Državljani Madžarske prodajajo od vrat do vrat, posodo sumljive kvalitete

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v minuli dan sprejel: 8 obvestil o prometnih nesrečah; 3 prijave o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 1 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina in vlom.


Slika je simbolična

 

 

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so bila zasežena tri vozila.

Policisti so v dveh primerih zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo postopka.

Dogodki:

Kranjski policisti so obravnavali primer poškodb psa zaradi odvezanega drugega psa. Proti skrbniku policisti vodijo prekrškovni postopek. Pozivamo k varstvu živali na javnih krajih. .

Radovljiški policisti so včeraj obravnavali prijavo o sumljivih tujcih, ki so na Brezjah hodili od vrat do vrat. Policisti so jih izsledili in ugotovili, da gre za državljane Madžarske. V vozilu so imeli posode. Suma prekrška ali kaznivega dejanja niso potrdili. Bodite pazljivi pri stikih s prodajalci, predvsem tujci, ki prodajajo od vrat do vrat. Blago je lahko sumljive kvalitete ali izvora.

Jeseniški kriminalisti so danes obravnavali povzročitev telesnih poškodb pri moškem v zasebnem prostoru. Za dejanje obravnavajo eno osebo.

Divjad je bila minuli dan povožena na Lužah in na območju predora Sten.

Tatvina

Včeraj so policisti v Kranju obravnavali osumljenca tatvin v večji prodajalni. Opazila ga je policistka v prostem času, ko je videla moškega, ki je mimo blagajne odnesel stvari. V trgovini ga trgovci niso mogli zadržati. Moškemu je policistka zato sledila in vmes obveščala kranjske policiste, ki so ga izsledili in prijeli. V postopku so mu zaradi suma
tatvine zasegli orodje. Policisti istega moškega obravnavajo tudi zaradi suma tatvine orodja en dan prej.

V Spodnjih Bitnjah je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo. Odtujena je bila zlatnina.