urednistvo@preteklih24.si

Požar na stanovanjski hiši popolnoma uničil mansardo

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 4 obvestila o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami; po 3 prijave o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijavo suma kaznivega dejanja vlom. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bili zaseženi dve vozili.


Slika je simbolična

 

 

 

Dogodki:

Kriminalisti so danes obravnavali požar na stanovanjski hiši v okolici Kranja. Zagorelo je v mansardnem stanovanju, ki je pogorelo. Nastala je večja materialna škoda. Tuja krivda je glede na zbrana obvestila izključena. Poškodovan ni bil nihče. Lastniki so bili v času požara doma.

Divjad je bila minuli dan povožena v Srednji vasi pri Šenčurju.

Promet

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. V Čirčah je zvečer padel kolesar in se poškodoval. Nesrečo je povzročil zaradi kombinacije vožnje pod vplivom alkohola (0,52 mg/l) in neprilagojene hitrosti vožnje. Proti njemu poteka prekrškovni postopek. Kranjski policisti so včeraj obravnavali tudi primer moškega, ki je »počival« ob kolesu. Tudi on je bil pod vplivom alkohola. Policista sta poskrbela, da je varno prišel domov.

Vlom

Škofjeloški kriminalisti so danes obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v Svetem Duhu. Vlomljeno je bilo skozi okno.