urednistvo@preteklih24.si

V Črni na Koroškem so policisti včeraj obravnavali prometno nesrečo s pobegom

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti včeraj prejeli 310 klicev občanov. 82 klicev je bilo interventnih, eden nujen.


Slika je simbolična

 

 

 

Prometna varnost

Včeraj so policisti na našem območju obravnavali trinajst prometnih nesreč. V dveh sta se poškodovala pešec in kolesar, ostale so se končale z materialno škodo na vozilih in objektih.

Poziv vozniku osebnega vozila

V Črni na Koroškem so policisti včeraj, okoli 8.40 ure, obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Neznani voznik, neznanega vozila, je na prehodu za pešce v Centru, v bližini kulturnega doma, s prednjim desnim delom vozila oplazil po nogi občana, ki je pravilno prečkal vozišče na označenem prehodu za pešce. Občan se je v trčenju lažje poškodoval. Voznika osebnega vozila pozivamo, da se zaradi razjasnitve okoliščin oglasi na Policijski postaji Ravne na Koroškem ali pokliče na telefonsko številko (02) 821 62 00. Za informacije o trčenju prosimo tudi morebitne očividce.

Drugo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so policisti včeraj obravnavali v Žalcu, kjer je voznica osebnega vozila na prehodu za pešce trčila v kolesarja.

V Celju in v Slovenj Gradcu so policisti zasegli osebni vozili voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti včeraj ukrepali petkrat. Trikrat v javnih in dvakrat v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta

V Virštanju so policisti obravnavali vlom v počitniško hišico. Storilec je ukradel nekaj kosov zlatnine. Škodo je lastnikom povzročil tudi s poškodovanjem vrat.

Hrvaški voznik tovornega vozila nas je včeraj zjutraj obvestil, da so mu med počitkom na avtocestnem počivališču Lopata, iz rezervoarja vozila ukradli 570 litrov goriva.

Na Stritarjevi ulici je včeraj ponoči neznani storilec poskušal vlomiti v gostinski lokal. S poškodovanjem vrat je lastnikom povzročil za dobrih 100 evrov škode.

V Brestovcu, na območju Policijske postaje Rogaška Slatina, so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je prostore preiskal, ukradel ni ničesar. Lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem vrat terase.