urednistvo@preteklih24.si

Iz odklenjene stanovanjske hiše ukradel televizor, prenosni računalnik, tri tablične računalnike in ročno uro

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti včeraj prejeli 256 klicev občanov. 57 klicev je bilo interventnih, dva nujna.


Slika je simbolična

 

 

Prometna varnost

V Dolah, na območju policijske postaje Šentjur, so policisti obravnavali prometno nesrečo z lažjimi poškodbami. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik osebnega vozila zapeljal na levo smerno vozišče in trčil v voznika osebnega
vozila, ki je pravilno pripeljal nasproti. le ta se je v prometni nesreči lažje poškodoval.

Na območju Raven na Koroškem so policisti zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.

Kriminaliteta

V Celju, na Ulici Hermine Seničarjeve, so policisti včeraj ponoči obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vstopil skozi okno, je ukradel televizor, prenosni računalnik in nekaj gotovine.

Iz odklenjene stanovanjske hiše na Ulici Frankolovskih žrtev v Celju je neznanec ukradel televizor, prenosni računalnik, tri tablične računalnike in ročno uro.

Podoben primer so policisti včeraj obravnavali tudi na Bezenškovi ulici v Celju. Tudi v tem primeru je storilec vstopil v odklenjeno stanovanjsko hišo, prostore preiskal in ukradel torbico in nekaj kosov nakita.

Nedovoljen prestop državne meje

V Celju so policisti včeraj izsledili državljana Alžirije, ki se je skrit v podvozju tovornega vozila s priklopnikom, pripeljal na parkirišče podjetja. Po opravljenih postopkih so policisti ga predali hrvaškim varnostnim organom.