urednistvo@preteklih24.si

Nasilneža, ki je poškodoval svojo nekdanjo partnerko, policisti pridržali

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 6 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami; 6 prijav o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 1 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj vlom in ponareditev denarja. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bilo zaseženo eno vozilo.


Slika je simbolična

 

 

Nasilje

Jeseniški policisti so konec prejšnjega tedna zaradi kaznivega dejanja z elementi nasilja obravnavali moškega, ki je v dejanju lažje poškodoval nekdanjo partnerko, kršil pa je tudi prepoved približevanja. Moškega, ki je bil za tovrstno nasilje že obravnavan, so kriminalisti po dogodku prijeli in ga pridržali. S kazensko ovadbo so ga preko vikenda
privedli še k preiskovalni sodnici pristojnega sodišča, ki je zanj odredila pripor. Nasilje prijavite takoj, ko se zgodi. Ne odlašajte!

Dogodki:

Na Jesenicah so policisti včeraj obravnavali nesrečo delavca, ki se je lažje poškodoval pri delu na tovornem vozilu.

Na Kurilniški ulici na Jesenicah je včeraj zvečer zagorela hlodovina. Nastala je majhna materialna škoda. Do ogrožanja ni prišlo.

Na Cesti Revolucije pa je zagorel zabojnik za odpadni papir. Ta postopek še poteka.

Jeseniški policisti so včeraj obravnavali kaznivo dejanje povzročitve lahkih telesnih poškodb moškemu z udarcem. Pred dogodkom sta imela udeleženca glede na prijavo nesporazume v prometu. Postopek še poteka.

V Bohinju so policisti včeraj preverjali najdbo nezavestne ženske na javnem kraju. Ugotovili so, da gre za padec zaradi slabosti. Poškodovana ni bila. Nudena ji je bila zdravniška pomoč.

Drzna tatvina

Na Jesenicah so policisti okoli polnoči obravnavali prijavo drzne tatvine. Neznani storilec je na Cesti maršala Tita pri pekarni Karavanke in Gorenjski banki oškodovancu iztrgal torbo z vsebino. Stekel je proti gimnaziji. Oblečen je bil v temna oblačila. Poškodovan ni bil nihče. Žrtev je oškodovana za manjši znesek. Zbiranje obvestil o kaznivem dejanju
še poteka.

Prometna nesreča

Na Gorenjskem so policisti minuli dan obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami. V Kranju sta trčila voznik osebnega avtomobila in kolesarka. Za kršitev policisti obravnavajo mladoletno kolesarko, ki ni uporabljala kolesarske čelade in je vozila po površini, ki ni namenjena kolesarjem. Je lažje poškodovana.

Kriminaliteta

Na Ulici Janeza Puharja v Kranju je storilec vlomil v klet in odtujil pijačo. Na Visokem pa je storilec poskušal vlomiti v vozilo.