urednistvo@preteklih24.si

75-letnik z osebnim avtomobilom trčil v otroka, slednji hudo poškodovan

Mariborski operativno komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes, prejel 344 klicev, od tega 89 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.


Slika je simbolična

 

 

V opisanem času so policisti obravnavali tudi:
– 19 kaznivih dejanj,
– 11 prometnih nesreč I. kategorije,
– 1 prometno nesrečo II. kategorije, v kateri se je 1 oseba lahko telesno poškodovala,
– 1 prometno nesrečo III. kategorije.
– 1 povoženje divjadi,
– 3 kršiteljem cestno prometnih predpisov so policisti zasegli vozilo
– 6 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega 4 na javnih krajih in 2 v zasebnih prostorih,

Izpostavljamo:

Otrok huje telesno poškodovan

Na Zrkovski cesti v Mariboru je včeraj popoldne prišlo do prometne nesreče, v kateri je 75-letnik z osebnim avtomobilom trčil v otroka, ki je tedaj stekel na drugo stran ceste. Otrok je huje telesno poškodovan.

Zagorel električni skuter

Na Valvasorjevi ulici v Mariboru je zagorel električni skuter. Požar se je razširil še na nadstrešek in osebni avtomobil, pri čemer je, po nestrokovni oceni, nastala materialna škoda v višini 3.000 eur. Po doslej zbranih informacijah je tuja krivda izključena.

Policisti obravnavajo več tujcev

Včeraj so policisti na Mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje, v priklopnem tovornem vozilu turških registrskih oznak, odkrili skrita državljana Afganistana, ki sta želela na tak način nedovoljeno vstopiti v našo državo. Po končanem postopku so ju policisti zavrnili nazaj na Hrvaško.

Državljana Sirije, ki je zaprosil za mednarodno zaščito, so obravnavali policisti PPIU, štiri tujce pa obravnavajo še policisti PP Gorišnica. Postopki z njimi še potekajo.