urednistvo@preteklih24.si

Kolesarka trčila v otroka, ki je nenadoma stopil pred njo

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 7 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami; 3 prijave o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 2 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom in poškodovanje tuje stvari.


Slika je simbolična

 

 

Dogodki:

V Bohinju so policisti včeraj obravnavali nesrečo pri delu na zasebnem objektu. Moški je med delom, domnevno zaradi slabosti, padel z nižje višine in se lažje poškodoval. Tuja krivda je izključena.

Divjad je bila minuli dan povožena na območju Zaloga, Posavca, med

Brnikom in Šenčurjem ter na priključku avtoceste za Brnik.

Bohinjski gorski reševalci so včeraj zaradi lažje poškodbe noge reševali planinko pri Vodnikovem domu.

Prometne nesreče

Minuli dan sta bila v prometnih nesrečah udeležena dva kolesarja, v še treh primerih pa gre pri poškodbah kolesarjev za dogodke.

Na Orehku so policisti zjutraj obravnavali trčenje med voznico osebnega avtomobila in otrokom kolesarjem. Otrok je obvozil avtobus in trčil z voznico. Nastala je samo materialna škoda.

V Trbojah pa sta med prehitevanjem trčila dva kolesarja. Oba sta lažje poškodovana. Poleg prometnih nesreč so policisti obravnavali še tri dogodke z udeležbo kolesarjev.

V Grabčah je včeraj kolesar padel pri stopanju s kolesa. Zdrsnil je na kamnu in se po prvih podatkih huje poškodoval.

V Šenčurju je na športni stezi s kolesom padel otrok in se poškodoval.

V Kranju pa je kolesarka trčila v otroka, ki je nenadoma stopil pred njo. Kolesarji so ogrožena skupina udeležencev, ki premalo storijo za svojo varnost.

Kriminaliteta

Na Cesti maršala Tita na Jesenicah je bila pri vlomu v objekt odtujena blagajna.

V kampu na Bledu je bilo odtujeno električno kolo. Kolo je bilo odtujeno tudi v Kranju. Lastnica ga je pustila priklenjenega na igrišču na Ulici Nikole Tesle. Gre za kolo znamke Genesis.

Na Ulici heroja Verdnika na Jesenicah pa je storilec poškodoval vhodna vrata na objektu.