urednistvo@preteklih24.si

Na prehodu za kolesarje trčil v kolesarko, ki je na kraju poškodbam podlegla

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju, obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih je ena oseba umrla, osem kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil in tri primere povoženje divjadi.Slika je simbolična

Prometna nesreča s smrtnim izidom

Ob 20.58 je v Gornji Radgoni prišlo do prometne nesreče, kjer je udeleženka na kraju umrla. Voznik osebnega avtomobila je na prehodu za kolesarje trčil v kolesarko, ki je na kraju poškodbam podlegla. 61 letna kolesarka je letošnja šesta žrtev na pomurskih cestah.

Kriminaliteta

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, poskus vloma v poslovni prostor, neomogočanje stika z otrokom, tatvino mize s terase gostinskega lokala, tatvino delov osebnega avtomobila, tatvino kosilnice na nitko, tatvino motorne žage in različnega električnega orodja in zatajitev denarnice.

Javni red in mir

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Prometna varnost

Vozniku je bil zasežen osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.