urednistvo@preteklih24.si

Mladoletni motorist zaradi neprilagojene hitrosti trčil v odbojno ograjo in se hudo poškodoval

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24 urah prejeli 206 klicev občanov. 65 klicev je bilo interventnih, dva nujna.


Slika je simbolična

 

 

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti včeraj ukrepali sedemkrat. Vse kršitve so policisti obravnavali v javnih prostorih.

Prometna varnost

S področja cestnega prometa poročamo o šestnajstih prometnih nesrečah. V dveh sta se dve osebi poškodovali. Ena huje in ena lažje.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so policisti danes, nekaj čez 6. uro zjutraj, obravnavali v Breznem. Mladoletni motorist, ki je vozil iz smeri Hrastnika proti Rimskim Toplicam, je v levem preglednem ovinku, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v odbojno ograjo in padel. Pri padcu se je hudo poškodoval. Vozniku so policisti izdali plačilni nalog.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so policisti včeraj obravnavali na Mariborski cesti v Celju, kjer sta zaradi izsiljevanja prednosti trčili dve voznici osebnih vozil. Ena se je v trčenju lažje poškodovala.

Poleg omenjenih prometnih nesreč, so policisti včeraj na našem območju obravnavali še 14 prometnih nesreč z materialno škodo.

V Slovenskih Konjicah so policisti zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Sledi obdolžilni predlog.

Kriminaliteta

V Bukovski vasi je neznani storilec vlomil v skladiščne prostore podjetja in ukradel več zaščitnih mask in razkužil. Škodo ocenjujejo na 10.000 evrov.

Na Polzeli je neznani storilec poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. V hišo mu ni uspelo vstopiti, je pa lastnikom škodo povzročil s poškodovanjem vrat terase.

Na območju Policijske uprave Celje so policisti včeraj obravnavali sum storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Storilcu so policisti izrekli ukrep prepovedi približevanja do partnerke in otrok. Sledi kazenska ovadba.