urednistvo@preteklih24.si

Gorenjski policisti obravnavali primer ponareditve denarja

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 7 obvestil o prometnih nesrečah z materialno škodo; 6 prijav o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 2 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina in ponareditev denarja.


Slika je simbolična

 

 

Dogodki:

Škofjeloški policisti so včeraj zjutraj obravnavali nesrečo pri delu s poškodbo delavca, ki je z gradbenim materialom padel z nižje višine. Tuja krivda je izključena.

Na Kokrici so policisti včeraj sredi popoldneva obravnavali požar v kuhinji objekta. Tuja krivda je izključena. Poškodovan ni bil nihče. Nastaja je majhna materialna škoda.

Na Torovem je včeraj zagorelo tovorno vozilo. Okoliščine kažejo, da gre za okvaro. Tuja krivda je izključena. Poškodovan ni bil nihče.

Na Križnarjevi poti v Kranju je bilo odtujeno starejše gorsko kolo. Zaklepajte kolesa in pri tem uporabite stabilen predmet ter kvalitetno ključavnico. Priporočljivo je zaklepati tudi stanovanjske bloke in kolesarnice, s čimer preprečite dostop ljudem, ki tam nimajo kaj početi.

Divjad je bila minuli dan povožena v Petrovem Brdu in v Železnikih ter na avtocesti pri Lipcah.

Ta teden je aktualna akcija za večjo varnost v železniškem prometu.