urednistvo@preteklih24.si

Kronika gorenjskih policistov

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 7 obvestil o prometnih nesrečah, od tega 1 s smrtnim izidom; 1 prijava o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 5 v zasebnem prostoru.


Slika je simbolična

 

 

S področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina in poškodovanje tuje stvari.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bili zaseženi dve vozili.

Dogodki:

V Naklem je bilo najdeno staro neeksplodirano ubojno sredstvo. Policisti so kraj zavarovali, predmet pa so prevzeli strokovnjaki Državne Enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi Gorenjske in Ljubljanske regije.

Kranjskogorski policisti so včeraj obravnavali padec gorskega kolesarja in poškodbe pri njem. Tuja krivda je izključena.

Divjad je bila minuli dan povožena v Brekovicah na škofjeloškem območju in v Gozd Martuljku.

Blejski policisti so včeraj obravnavali skrbnika živali, ker pes ni bil na povodcu.

Kriminaliteta

Škofjeloški policisti so včeraj obravnavali prijavo odtujitve denarnice, ki jo je občan pozabil na blagajni v trgovini.

Radovljiški policisti so obravnavali tatvino treh koles v kampu. Tatvino starejšega kolesa je včeraj prijavil tudi občan v Kranju.

Še ena priložnostna tatvina pa je bila včeraj izvršena na Laborah. Storilec je odtujil nahrbtnik, ki je bil neprevidno odložen.

Minuli dan sta bili poškodovani še dve vozili. Na Kidričevi cesti v Kranju je storilec na osebnem avtomobilu poškodoval dve pnevmatiki. Na Levstikovi ulici, prav tako v Kranju, pa je storilec poškodoval lak na več delih
osebnega avtomobila.