urednistvo@preteklih24.si

Nad Mursko Soboto besnelo močno neurje

Preteklo nedeljo so pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče, dve kaznivi dejanji, tri kršitve javnega reda in miru, od avstrijskih policistov sprejeli tri tujce, ki so ilegalno prestopili državno mejo, in dva primera povoženja divjadi.


FOTO: Bralec Benjamin

 

 

Prometna nesreča

Ob 19.25 je voznik osebnega avtomobila pred Ljutomerom zapeljal desno izven vozišča in trčil v drevesa. Med trčenjem ga je vrglo iz vozila, ker ni bil pripet z varnostnim pasom. V trčenju se je hudo telesno poškodoval in se zdravi v soboški bolnišnici. V ostalih dveh nesrečah, sta se pri padcu s kolesom lahko poškodovala kolesarja.

Kriminaliteta

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali tujca, ki se je pri kontroli izkazal s ponarejenim vozniškim dovoljenjem in tatvino registrske tablice z oznako MS HM-757.

Včerajšnje neurje

V neurju z dežjem in močnim vetrom, ki je popoldan divjalo nad mestom Murska Sobota je bilo poškodovanih več objektov in osebnih avtomobilov.

Javni red in mir

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Ob intervenciji policistov so se kršitelji pomirili in s kršitvami prenehali.

Prometna varnost

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.