urednistvo@preteklih24.si

Kronika gorenjskih policistov

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 9 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 2 s telesnimi poškodbami; po 5 prijav o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj vlom.


Slika je simbolična

 

 

Dogodki:

Gorenjski policisti so bili včeraj obveščeni o več ovirah in nevarnostih zaradi neurja. Ukanc, Obrne, Bohinjska Bistrica,
Pokljuka, Ljubelj, Kranjska Gora, Vršič, Zgornje Jezersko, Kokra, Korensko sedlo, Tržič, Podkoren, Kropa, Bled so bile najmanj tiste lokacije, kjer je močan dež in veter lomil veje, drevesa, odnašal strešnike, povzročal nanos kamenja in skal na cesto ter v nekaterih krajih poškodoval tudi vozila.

Divjad je bila minuli dan povožena na cesti Vrba – Žirovnica in pred Bohinjsko Belo.

Kranjskogorski policisti so opolnoči obravnavali pretep na javnem kraju in telesne poškodbe pri moškem. Postopek še poteka.

Prometna nesreča

Gorenjski policisti so minuli dan obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami.

V Poljanski dolini je voznik z osebnim avtomobilom zaradi nepravilne strani oziroma smeri vožnje zapeljal v odbojno ograjo in se prevrnil na travnato površino. Je lažje poškodovan. Policisti proti njemu vodijo prekrškovni postopek.

Kriminaliteta

V Kranju je bilo ponoči vlomljeno v poslovni objekt in gostinski obrat.