urednistvo@preteklih24.si

Iz parkiranega tovornega vozila odtujili 1000 litrov goriva

Na telefonsko številko 113 so policisti na OKC PU Celje v zadnjih 24 urah sprejeli 323 klicev, od tega je bilo 89 interventnih dogodkov.


Slika je simbolična

 

 

Prometna varnost

Obravnavali so policisti 16 prometnih nesreč. Ena se je končala s hudimi telesnimi poškodbami, 2 z lažjimi ter 13 z materialno škodo.

Okoli devete ure zjutraj so policisti bili obveščeni o padcu kolesarja v Novi vasi pri Šmarju. Policisti so ugotovili, da je do nesreče prišlo, ko je 39 letni kolesar zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad kolesom ter padel. Pri padcu se je hudo telesno poškodoval.

Kriminaliteta

V Celju na Slomškovem trgu so bile iz parkiranega osebnega avtomobila odtujene registrske tablice.

Registrske tablice so bile odtujene tudi v Slovenj Gradcu.

Na Pohorski cesti v Celju so nepridipravi iz parkiranega vozila odtujili več delov iz vozila.

Na počivališču Lopata so neznanci iz parkiranega tovornega vozila odtujili 1000 litrov nafte.

V Ločici ob Savinji je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo. Storilec je vlomil skozi vhodna vrata, ter pregledal notranjost. Kaj točno je bilo odtujeno se ne ve, saj je lastnik na dopustu.

V Kozju je zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše. Policisti so z ogledom in zbiranjem obvestil ugotovili, da je do požara prišlo zaradi napake na električni napeljavi pri črpalki za vodo. Požar so pogasili okoliški gasilci, nastalo škodo ocenjujejo na okoli 1500 eur.

Javni red in mir

Obravnavali so policisti 8 kršitev javnega reda in miru na javnem kraju ter 3 v zasebnih prostorih.