urednistvo@preteklih24.si

Gorenjski policisti obravnavali dlje časa trajajoče nasilje v družini

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 5 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami; 3 prijave o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 1 v zasebnem prostoru.


Slika je simbolična

 

 

S področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina, poškodovanje tuje stvari in nasilje v družini.

Policisti so v enem primeru zasegli prepovedno drogo in vodijo postopek.

Nasilje v družini:

Policisti so včeraj obravnavali moškega, ki je osumljen, da je dlje časa izvajal nasilja nad partnerko. Prijavo policisti
obravnavajo kot kaznivo dejanje, moškemu pa so izrekli tudi prepoved približevanja žrtvi. Prijavite nasilje, ko do njega pride, ker gre za nedopustna dejanja in običajno tudi ne mine samo od sebe!

Dogodki:

V Kranju so policisti včeraj obravnavali poškodbo starejše ženske. Oseba je na javnem kraju padla sama. Postopek je zaključen.

Kranjski policisti so včeraj obravnavali nesrečo pri delu na zasebni površini pri uporabi žage. Tuja krivda je izključena. Moški je bil odpeljan v zdravstveno ustanovo.

V kraju Nomenj so gorski reševalci včeraj reševali žensko, ki se je poškodovala pri kanjoningu. Poškodba naj bi nastala pri skoku z nogami v vodo. Po prvih podatkih je lažje poškodovana. Odpeljana je bila v zdravstveno ustanovo.

V Kranju so policisti včeraj obravnavali tatvino denarnice, ki jo je oškodovanec pozabil na mizi v gostinskem obratu. Dogodek policisti obravnavajo kot kaznivo dejanje zatajitve.

Promet

Jeseniški policisti so včeraj obravnavali kolesarja, ki je padel pri vožnji kolesa. Okoliščine kažejo na zdravstvene težave.