urednistvo@preteklih24.si

Varnostnik zalotil 16-letnika med risanjem grafita na steno poslovnega prostora

Na telefonski številki 113 oziroma na OKC PU Celje je bilo v zadnjih 24 urah sprejetih 246 klicev, od tega je bilo 67 interventnih dogodkov.


Slika je simbolična

 

 

Kriminaliteta

Celjski in koroški policisti so obravnavali 2 tatvini, 3 poškodovanja tuje stvari ter kaznivo dejanje Nasilja v družini.

Na počivališču Lopata je bilo iz parkiranega tovornega avtomobila odtujeno 1000 l nafte.

V Celju so policisti obravnavali tatvino oblačil v eni izmed trgovin.

Na Opekarniški cesti v Celju je varnostnik zalotil mladoletnika, ki je risal po stenah enega izmed poslovnih prostorov ter ga zadržal do prihoda policistov. Policisti so ugotovili, da gre za 16 letnega Celjana. Mladoletnika so prevzeli starši, policisti pa bodo zoper njega napisali kazensko ovadbo za KD Poškodovanja tuje stvari.

Prometna varnost

Obravnavali so policisti 10 prometnih nesreč, ki so se končale z materialno škodo na objektih in vozilih.

V Ravnah na Koroškem so policisti zasegli vozilo voznici, ki je vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Vozilo so policisti vozniku, ki je vozil v času prepovedi vožnje zasegli v Slovenj Gradcu.

Policisti PP Ravne na Koroškem so dne 08.08.2020 obravnavali prometno nesrečo I. kategorije, ki se je zgodila okoli 18.00 ure na regionalni cesti Mežica – Poljana v bližini Štrikarjevega mostu. V prometni nesreči sta bili udeleženi dve vozili. Zaradi razjasnitev okoliščin omenjene prometne nesreče naprošamo vse morebitne priče da pokličejo na 113 ali na PP Ravne na Koroškem na telefonsko številko 02 82 16 200.