urednistvo@preteklih24.si

18-letni fant padel s kros motorja in na kraju podlegel poškodbam

Na počivališču Zima so neznanci iz parkiranega tovornega avtomobila odtujili 450 litrov nafte.


Slika je simbolična

 

 

V Latkovi vasi sta bila iz dvorišča večstanovanjske hiše odtujena dva kolesa.

V Slovenskih Konjicah so nepridipravi iz odklenjene hiše odtujili prekopalnik.

Poskus vloma v stanovanjsko hišo so na Pregljevi ulici v Celju obravnavali celjski policisti. Odtujenega ni bilo ni, nastala pa je škoda na objetku.

V Celju na Mariborski cesti je bilo vlomljeno v osebni avto parkiran na parkirišču, vendar ni bilo nič odtujenega.

V petek okoli 15.00 ure so policisti bili obveščeni o prometni nesreči z udeležbo štirikolesnika na Titovi cesti v Radečah. Do nesreče je prišlo, ko je 47 letni voznik neregistriranega štirikolesnika zaradi neprilagojene hitrosti
med vožnjo izgubil oblast nad vozilom in trčil v hišo. Po trčenju je vozilo odbilo, voznik pa je padel po tleh in se pri padcu hudo telesno poškodoval.

Voznik je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato mu je bil štirikolesnik zasežen. Sledi obdolžilni predlog za sodišče.

V Žalcu in Rogaški Slatni so policisti voznikoma, ki sta vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozila.

V Celju so policisti imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Elektronski alkotest je pokazal, da je imel 0,74 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Ker je vozil tudi brez veljavnega vozniškega dovoljenja so mu policisti zasegli vozilo.

Sobota, 8.8.2020

V Celju na Celovški ulici je bilo iz odklenjene garaže odtujeno kolo.

V Slovenj Gradcu je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo, iz katere je bila odtujena zlatnina ter mobilni telefon.

Velenjski policisti so obravnavali tatvino v eni izmed trgovin v Velenju. Tatvine v trgovinah so obravnavali tudi celjski in Slovenjgraški policisti.

V Žalcu in Radljah so policisti voznikoma, ki sta vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo.

V soboto zvečer nekaj minut pred polnočjo so policisti bili obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami na cesti Sele – Vrhe v Bukovski vasi, kjer je padel voznik motornega kolesa. Na kraj so bili poslani reševalci in policisti, ki so ugotovili, da je v nesreči udeležen 18 letni voznik neregistriranega kros motorja. Do nesreče je prišlo, ko je 18 letni voznik motornega kolesa zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad motorjem ter trčil v ograjo mostu potoka. Pri padcu je zadobil tako hude telesne poškodbe, da je na kraju nesreče umrl.

Nedelja, 9.8.2020

V nedeljo zjutraj nekaj čez polnoč so policisti bili obveščeni o vlomu v poslovni prostor oz. trgovino v Zrečah. Storilci so odtujili večje število mobilnihtelefonov.

Okoli 02.00 ure zjutraj so policisti bili obveščeni o tatvini osebnega avtomobila Renault Kangoo, ki je bil parkiran na parkirišču pred stanovanjsko hišo v Sodni vasi.

Celjski policisti so obravnavali dve tatvini v trgovinah v mestu Celje.

Na policijsko postajo Slovenske Konjice je prišel občan, kateremu je bilo vlomljeno v potovalni kovček na motornem kolesu na območju Nove Gorice, kjer je bil oškodovanec na vožnji. Odtujena mu je bila torbica z denarnico in dokumenti.

V Dravogradu so policisti okoli 14.00 ure na parkirišču v Meži izsledili ilegalnega pribežnika iz Afganistana. Policisti so ugotovili, da je na enem izmed parkirišč v Srbiji, kjer je voznik tovornega avtomobila počival, prerezal ponjavo na prikolici in tako skrit v prikolici prišel v Slovenijo. 22 letni ilegalni pribežnik je med policijskim postopkom zaprosil za azil, zato je bil odpeljan v Azilni dom.

V Žalcu in Konjicah so policisti voznikoma, ki sta vozila brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo.