urednistvo@preteklih24.si

Čelno trčenje na cesti Radlje – Brezno

Na telefonsko številko 113 oziroma OKC PU Celje je bilo v zadnjih 24 urah sprejetih 276 klicev, od tega je bilo 78 interventnih dogodkov.


Slika je simbolična

 

 

Kriminaliteta

Na ljubljanski cesti v Celju je neznani storilec iz hodnika stanovanjskega bloka odtujil kolo znamke Ghost.

Tatvino kolesa so obravnavali tudi šmarski policisti. V Podčetrtku so nepridipravi iz nosilca za kolesa, nameščenega na parkiranem osebnem avtomobilu odtujili dva kolesa. Kolo je bilo odtujeno tudi v Pokleku pri Podsredi. Tatvina je bila izvršena iz nezaklenjene garaže.

Na počivališču Tepanje je bila izvršena tatvina nafte iz tovornega avtomobila. Odtujeno je bilo 200 litrov nafte.

Vlomljeno je bilo v stanovanjsko hišo v Dramljah. Storilec je vlomil skozi vhodna vrata, preiskal prostore ter odtujil zlatnino.

V Slovenskih Konjicah so policisti obravnavali poskus vloma v poslovni prostor.

Prometna varnost

Obravnavali so policisti dve prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami, tri z lažjimi ter devet z materialno škodo.

Ob 08.29 uri so policisti bili obveščeni o padcu mopedista na Ipavčevi v Celju. Policisti so z ogledom kraja prometne nesreče ugotovili, da je bil 77 letni voznik kolesa z motorjem v nesreči udeležen sam in je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom ter padel. Pri padcu se je hudo telesno poškodoval.

Okoli 17.30 ure so policisti bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na cesti Radlje – Brezno. Do nesreče je prišlo, ko je 59 letna voznica osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje čelno trčila v nasproti vozeč osebni avto. 59 letna voznica se je pri trčenju huje telesno poškodovala, 34 letni voznik nasproti vozečega vozila pa lažje.

V Podčetrtku so policisti vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo.

Javni red in mir

Javni red in mir je bil kršen šest krat na javnem kraju in sedemkrat v zasebnih prostorih.