urednistvo@preteklih24.si

Močno vinjenega voznika pridržali

Na telefonsko številko 113 oziroma OKC PU Celje je bilo v zadnjih 24 urah sprejetih 216 klicev, od tega je bilo 62 interventnih dogodkov.


Slika je simbolična

 

 

Kriminaliteta

V Slovenj gradu je neznani storilec iz enega od poslovnih prostorov odtujil video nadzorno kamero.

V Mislinjski Dobravi je nepridiprav na več mestih prerezal gumijasti del čolna, ki je bil nameščen na prikolici in parkiran na dvorišču stanovanjske hiše.

Poškodovanje vozila so obravnavali tudi celjski policisti. Neznanec je v Štorah na parkiranem osebnem avtomobilu prerezal eno pnevmatiko.

V Celju na Vojkovi je zagorelo v stanovanju. Policisti so na kraju požara ugotovili, da je do požara prišlo na električni napeljavi pralnega stroja, ki je začel goreti. Deloma so požar že pogasili lastniki, gašenje pa so dokončali celjski gasilci. Nastalo škodo ocenjujejo na okoli 1000 Eur.

Prometna varnost

Obravnavali so policisti eno prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami ter 15 z materialno škodo.

V Slovenskih Konjicah je na kolesarski stezi padel 72 letni kolesar. Pri padcu se je lažje telesno poškodoval.

V Mozirju so policisti zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja vozniku zasegli vozilo.

Vozilo so vozniku zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli tudi šmarski policisti.

Slovenjgraški policisti so imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Elektronski alkotest je pokazal, da je imel 0.73 mg alkohola na liter izdihanega zraka. Ker se voznik z rezultatom preizkusa ni strinjal mu je bil odrejen strokovni pregled, katerega pa je odklonil. Vozniku so policisti odredili pridržanje do iztreznitve, napisali pa bodo tudi obdolžilni predlog na sodišče.

Javni red in mir

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju.