urednistvo@preteklih24.si

Na gorenjski avtocesti pri Podtaboru voznika trčila v dele sedežne garniture

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 12 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 2 s telesnimi poškodbami; 2 prijavi o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 1 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina in vlom.


Slika je simbolična

 

 

Dogodki:

V Kranju so policisti včeraj opoldan obravnavali prijavo vsiljivega ravnanja tujca. Moški z vozilom tujih registrskih oznak naj bi vsiljeval nakup posode. Tujec ni bil izsleden.

Na Spodnjem Jezerskem je včeraj sredi popoldneva zagorel osebni avtomobil. Tuja krivda je izključena. Požar so pogasli gasilci. Poškodovan ni bil nihče.

Divjad je bila minuli dan povožena na glavni cesti Tržič – Podljubelj in pri Bohinjski Beli.

Včeraj okoli 22.40 sta dva udeleženca pri vožnji po gorenjski avtocesti v smeri Karavank pri Podtaboru trčila v dele sedežne garniture. Prometni policisti še vodijo postopek in iščejo voznika ter vozilo, s katerega so predmeti padli na vozišče. Policisti prosijo priče za informacije na številko 113.

Prometne nesreče

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami. Obakrat gre za udeležbo kolesarjev. Sredi popoldneva je v Mojstrani sam padel kolesar, v Kranju pa je kolesarki prednost izsilil voznik z osebnim avtomobilom.

Kriminaliteta

V naselju Sv. Barbara v Škofji Loki je bilo vlomljeno v počitniški objekt. Lastniki zaenkrat ne pogrešajo ničesar.