urednistvo@preteklih24.si

Po avtocesti s kar 228 km/h

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 6 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami; 6 prijav o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 2 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom in poškodovanje tuje stvari.


Slika je simbolična

 

 

 

Policisti so v enem postopku osebi zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo prekrškovni postopek.

Dogodki:

Gorenjski prometni policisti so v nedeljo popoldan na avtocesti v smeri Karavank obravnavali voznika, ki je vozil s hitrostjo 228 km/h.

Danes ponoči so radovljiški policisti obravnavali manjši požar v gostinskem obratu v Lescah. Vnele so se stvari na štedilniku. Nastala je manjša materialna škoda.

Divjad je bila danes zgodaj zjutraj povožena na cesti Breg – Žabnica.

Prometna nesreča

Gorenjski policisti so minuli dan obravnavali eno prometno nesrečo s telesnimi poškodbami.

V Škofji Loki se je lažje poškodoval motorist. Nesrečo je povzročila voznica osebnega avtomobila, ki se je nepravilno vključevala na krožišče, v katerem je bil že motorist.

Kriminaliteta

Na Bledu je bilo vlomljeno v prostor za izvajanje dejavnosti, v Mojstrani pa je neznani storilec poškodoval ključavnico v kleti objekta. Lastniki ne pogrešajo ničesar.

V Završnici pa je včeraj okoli 22.20 neznani storilec poškodoval stekla na osebnem avtomobilu oškodovanca. Dogodek policisti obravnavajo kot kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari.