urednistvo@preteklih24.si

Ali je kolo na sliki vaše?

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti včeraj prejeli 243 klicev občanov. 79 klicev je bilo interventnih, eden nujen.


FOTO: PU Celje

 

 

S področja kriminalitete poročajo o trinajstih kaznivih dejanjih.

S področja cestnega prometa o petih prometnih nesrečah, v eni se je lažje poškodoval voznik osebnega vozila, ostale so se končale z materialno škodo na vozilih in objektih.

Javni red je bil kršen trinajstkrat.

V Celju in v Čečovju so policisti pridržali kršiteljici, ki sta pod vplivom alkohola kršili javni red in mir v stanovanjih.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so policisti obravnavali v Andražu nad Polzelo. Povzročil jo je močno pijan voznik osebnega vozila, ki je zapeljal z vozišča na travnik. Ko je izstopil iz vozila je padel in se poškodoval. Alkotest je pokazal, da je imel voznik 1,41 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozilo, ki ga je vozil je bilo neregistrirano, voznik pa je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so policisti mu vozilo zasegli.

V Celju, na ulici Pod Kostanji, so policisti obravnavali tatvino kolesa znamke Trek X Caliber, rumene barve. Kolo je bilo parkirano na hodniku v četrtem nadstropju, pred stanovanjem. Po oceni lastnika je kolo vredno dobrih 1.000 €.

Na Stanetovi ulici v Celju je bilo vlomljeno v klet. Storilec je ukradel smuči, lestev in eno pnevmatiko.

Občan je policiste obvestil, da je na Muti našel kolo znamke Douglas Mars, modre barve. Kolo, katerega fotografijo prilagajo, je v hrambi na Policijski postaji Radlje ob Dravi, kamor ga lahko pride lastnik iskat.