urednistvo@preteklih24.si

Pozabili zakleniti vrata in ostali brez gotovine

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 5 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami; 3 prijave o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 4 v zasebnem prostoru; s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom, poškodovanje tuje stvari in ponareditev denarja.


Slika je simbolična

 

 

Promet

Danes zgodaj zjutraj sta v Škofji Loki zaradi prekratke varnostne razdalje trčila dva osebna avtomobila. Prvi voznik se je pred prehodom ustavil zaradi prečkanja ceste pešca, drugi pa je to spregledal in od zadaj vanj trčil. V nesreči je nastala samo materialna škoda. Nesreča s sumom na lažje poškodbe pa se je včeraj sredi popoldneva zgodila na Jesenicah. Razlog je bil v izsiljevanju prednosti na križišču.

Kriminaliteta

V Begunjah na Gorenjskem so policisti včeraj obravnavali tatvino manjšega zneska denarja iz stanovanjske hiše. Okoliščine policisti še preverjajo, obstaja pa možnost, da so lastniki vrata ob odhodu pozabili zakleniti.

Na ulici Pot na Zali rovt v Tržiču pa so policisti obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila. Z ostrim predmetom je bil poškodovan lak na vozilu.