urednistvo@preteklih24.si

Policisti zasegli osebno vozilo vinjenemu vozniku

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 6 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 2 s telesnimi poškodbami; 2 prijavi o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju; s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina in vlom.


Slika je simbolična

 

 

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja sta bili zaseženi dve vozili, v enem primeru tudi v kombinaciji s pozitivnim preizkusom alkoholiziranosti (0,41 mg/l).

Dogodki:

V Lescah so policisti včeraj obravnavali manjši požar v zasebni garaži. Škoda ni nastala.

Na Jesenicah je neznana ženska skozi odklenjena vrata vstopila v stanovanje občana. Odtujila ni ničesar. Zaklepajte vrata, tudi če ste doma.

V Bohinju je z nižje višine padel otrok in se poškodoval. Odlomila se je veja na drevesu, na kateri je otrok stal.

Jeseniški policisti so obravnavali nesrečo pri delu in lažjo poškodbo noge pri delavcu zaradi neprevidnosti. Tuja krivda je izključena.

Divjad je bila minuli dan povožena na priključku za Brnik in v Trbojah.

Promet

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami.

V Radovljici je kolesarka med vožnjo zadela rob pločnika in padla po vozišču.

V Tržiču pa je voznica trčila v avtomobil pred sabo, ki ga je odbilo v pešca. Udeleženci so po prvih podatkih policije lažje poškodovani.

Kriminaliteta

Na Zoisovi ulici in Kidričevi cesti v Kranju je bilo vlomljeno v poslovna objekta. Odtujen je bil denar in predmeti za izvajanje dejavnosti.