urednistvo@preteklih24.si

Hudo poškodovan 13-letni kolesar

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti včeraj prejeli 277 klicev občanov. 83 klicev je bilo interventnih, pet nujnih.


Slika je simbolična

 

 

Sinočnje neurje je manjše nevšečnosti povzročalo tudi na celjskem območju.

Zaradi podrtega drevesa in večjega kamenja, ki ga je prineslo na cesto, je bila nekaj časa v celoti zaprta cesta med Solčavo in Logarsko dolino. V Radljah ob Dravi je promet oviralo drevo, ki je padlo na cesto, na območju Vinske Gore so promet ovirale večje veje, ki so padle na vozišče.

Sinoči so policisti bili obveščeni o dveh prometnih nesrečah mladoletnih kolesarjev in poškodbi kolesarja na gozdni poti.

V Bregu pri Polzeli se je v večernih urah pri padcu s kolesom hudo poškodoval 13-letni kolesar, ki je zaradi poškodb ostal na zdravljenju v celjski bolnišnici. Z zbiranjem podatkov o prometni nesreči policisti nadaljujejo danes.

V večernih urah se je v Velenju, v bližini glasbene šole, lažje poškodoval 15-letni kolesar, ki je padel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo.

Na neprometni površni v Globokem pri Šmarju se je sinoči hudo poškodoval 40-letni kolesar, ki je med vožnjo po neutrjeni gozdni površini, po klancu navzdol, zapeljal na korenino drevesa ter padel.

S področja kriminalitete poročajo o vlomu in treh tatvinah.

Na delovišču v Vojniku je neznani storilec vlomil v gradbeni zabojnik in ukradel zunanjo in notranjo enoto klimatske naprave in nivelirno napravo.

Iz srbskega tovornega vozila, parkiranega na parkirišču v Celju, je neznani storilec ukradel 70 kartonov penečih vin, iz rezervoarja za gorivo pa še okoli 200 litrov nafte.

S tovornega vozila parkiranega v Vuzenici je neznanec med vikendom ukradel obe registrski tablici.

Iz gospodarskega poslopja na območju Šmartnega ob Paki je neznanec ukradel več suhomesnatih izdelkov in karton piva.

Nekaj pred 21. uro so policisti bili obveščeni o požaru v Ješovcu pri Šmarju, kjer je med vožnjo zagorel kombajn. Do požara je najverjetneje prišlo zaradi napake pri elektro napeljavi. Ogenj je na delovnem stroju povzročil za okoli 5.000 evrov škode. Požar so lastniki pogasili sami.