urednistvo@preteklih24.si

Voznik pod vplivom alkohola trčil v motorista

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih treh dneh prejeli 847 klicev občanov. 227 klicev je bilo interventnih, eden nujen.


Slika je simbolična

 

 

Petek, 3. julij 2020

V petek so policisti obravnavali tri vlome v stanovanjske hiše.

Na območju Laškega je storilec v hišo vlomil skozi okno. Ukradel je gotovino.

V Draži vasi je neznani storilec vlomil v dve stanovanjske hiše. Ukradel ni ničesar.

V Celju, na Ljubljanski cesti, so policisti obravnavali vlom v stanovanje stanovanjskega bloka. Tudi v tem primeru ni storilec ničesar ukradel.

V Škalah so policisti obravnavali vlom v poslovne prostore podjetja. Storilec je iz predalnika v pisarni ukradel menjalni denar.

Na Kersnikovi ulici v Velenju je neznani storilec s parkirišča pred stanovanjskim blokom ukradel moško kolo znamke X Fact, modre barve.

Sobota, 4. julij 2020

Na avtocestnem počivališču Lopata so policisti obravnavali tatvino nafte. Neznani storilec jo je dobrih 400 litrov ukradel iz rezervoarja tovornega vozila.

V Slivnici, na območju Policijske postaje Šentjur, je neznani storilec vlomil s stanovanjsko hišo. Ukradel ni ničesar.

Na območju Zreč so policisti okoli 20. ure obravnavali prometno nesrečo. 61-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola, je zapeljal v levo in trčil v 54-letnega voznika kolesa z motorjem, ki je pravilno pripeljal nasproti. Motorist se je v trčenju hudo poškodoval.

V večernih urah so policisti bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Frankolovem. Storilec je v hišo vlomil skozi vhodna vrata. Ukradel je gotovino.

Nedelja, 5. julij 2020

Včeraj, okoli 11. ure so policisti, v Resniku na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, obravnavali prometno nesrečo v kateri se je poškodoval 66-letni motorist, ki je vozil smeri Rogle proti Loški gori. Zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo je motorist v Resniku trčil v osebno vozilo voznice, ki je pred njim stala v koloni vozil. Motorist in sopotnica sta padla. 66-letni voznik se je pri padcu hudo poškodoval, njegova 63-letna sopotnica in 51-letna voznica osebnega vozila v trčenju nista bili poškodovani.

Na območju Rogaške Slatine je neznani storilec vlomil v klet in ukradel moško gorsko kolo znamke Scoot.

Pri kontrolah cestnega prometa so policisti v zadnjih treh dneh zaznali 127 kršitev cestno prometnih predpisov zaradi prekoračene hitrosti. Devet voznikov je vozilo pod vplivom alkohola. Sedmim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so policisti zasegli vozila.