urednistvo@preteklih24.si

Pri obnovi kritine, padel z lestve in se hudo poškodoval

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24 urah prejeli 277 klicev občanov, 75 klicev je bilo interventnih.


Slika je simbolična

 

 

Kriminaliteta

V Celju v Novem trgu so policisti obravnavali tatvino kolesa znamke Scot. V Vojniku na Osnovni šoli je storilec poškodoval steklo in povzročil materialno škodo.

Policisti so obravnavali tri kazniva dejanja Nasilje v družini in dve kaznivi dejanji Grožnje ter izrekli štiri ukrepe prepovedi približevanja.

Požar

Danes ob 03.50 uri so policisti bili obveščeni o manjšem požaru na stanovanjski hiši v Zadobrovi, občina Celje. Policisti so opravili ogled kraja požara in ugotovili, da je do požara prišlo zaradi napake na električni napeljavi. Pri požaru ni bil nihče telesno poškodovan, nastala je manjša materialna škoda.

Nesreča pri delu

Policisti PP Ravne na Koroškem so v kraju Topla, obravnavali nesrečo pri delu, kjer se je huje telesno poškodoval 54 letni občan, kateri je pri obnovi kritine na objektu v gozdu zdrsnil z lestve v globino. Zaradi poškodb je bil poškodovani urgentno s helikopterjem odpeljan v UKC Ljubljana, kjer je ostal na zdravljenju.

Prometna varnost

Policisti so obravnavali štiri prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami in sedem v katerih je nastala materialna škoda. Policisti so zasegli dve vozili zaradi kršitev cestnoprometnih predpisov.

Javni red in mir

S področja javnega reda in miru so policisti obravnavali pet kršitev javnega reda in miru na javnem kraju in štiri kršitve v zasebnem prostoru. Dva kršitelja so policisti pridržali.