urednistvo@preteklih24.si

Deklica s skirojem poškodovana med prečkanjem ceste

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 7 obvestil o prometnih nesrečah, od tega za 4 s telesnimi poškodbami; 3 prijave o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 4 v zasebnem prostoru.


Slika je simbolična

 

 

S področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom in poškodovanje tuje stvari.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so bila zasežena štiri vozila.

Na Potoški gori se je včeraj ponesrečil jadralni padalec. Okoliščine kažejo, da se mu je pri vzletu rezervno padalo zapletlo v glavno padalo. Padel je z nižje višine. Ne gre za hujše poškodbe.

Promet

Minuli dan so gorenjski policisti obravnavali štiri prometne nesreče s telesnimi poškodbami. V Velesovem je voznica zaradi vožnje preblizu roba ceste trčila v kolesarja. V Mošnjah je bil razlog za nesrečo izsiljevanje prednosti voznice, v Kranju pa neustrezna varnostna razdalja

V Čirčah pa so policisti včeraj ob 16.45 obravnavali poškodbe otroka. Deklica s skirojem se je poškodovala med prečkanjem ceste. Domov jo je pripeljala neznana ženska. Njo in priče kranjski policisti zaradi razjasnitve okoliščin dogodka prosijo za informacije na telefon (04) 233 64 00 ali 113 oziroma na anonimni telefon 080 1200.

Vlom

Na Ulici Juleta Gabrovška v Kranju je storilec v podzemni garaži vlomil v osebni avtomobil. Lastniki zaenkrat ne pogrešajo