urednistvo@preteklih24.si

Zaradi nepravilnega parkiranja z reševalnim vozilom niso mogli do poškodovanca

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 1 obvestilo o prometni nesreči z materialno škodo; 2 kršitvi predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju in 4 v zasebnem prostoru.


Slika je simbolična

 

 

S področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so policisti zasegli eno vozilo.

Policisti so v enem primeru zasegli manjšo količino prepovedane droge in vodijo prekrškovni postopek.

Dogodki:

Kranjski policisti so včeraj obravnavali padec osebe z objekta na zasebnem zemljišču. Okoliščine niso sumljive. Oseba je utrpela telesne poškodbe in je bila s kraja odpeljana v zdravstveno ustanovo. Postopek še poteka.

Kranjski policisti so danes ob zgodaj zjutraj posredovali zaradi hrupa z glasno glasbo v stanovanju bloka. Kršitelja zaradi prekrška obravnavajo v prekrškovnem postopku. Bodite uvidevni do sosedov in občanov ter spoštujte pravico do miru in počitka. Prepovedano je z uporabo televizijskega ali radijskega sprejemnika, drugega akustičnega aparata ali akustične naprave ali glasbila moti mir ali počitek ljudi.

Zaparkiranje

Reševalci v Kranju včeraj zaradi nepravilnega parkiranja z reševalnim vozilom niso mogli do poškodovanca. Posredovali so policisti. Zaradi prekrška so občanu izdali plačilni nalog, vozilo pa tudi odstranil. Pomembno je, da interventne službe parkirajo čim bližje kraja, kamor so namenjene, sicer jim to jemlje dragocen čas, ki ga potrebujejo za nudenje pomoči. Upoštevajte to, ko parkirate.