urednistvo@preteklih24.si

V prometni nesreči hudo poškodovana voznica

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje je v zadnjih 24 urah poklicalo 224 občanov. 67 klicev je bilo interventnih, štirje nujni.


Slika je simbolična

 

 

Prometna varnost

S področja cestnega prometa poročajo o eni prometni nesreči s hudimi poškodbami, dveh z lažjimi in osmih z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami so policisti včeraj, nekaj pred 17. uro, obravnavali na glavni cesti izven naselja Pirešica. Do prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilne strani in smeri vožnje. Prometno nesrečo je povzročil 53-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Celja proti Velenju. V blagem desnem preglednem ovinku je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v osebno vozilo s katerim je nasproti, pravilno pripeljala 33-letna voznica osebnega vozila. Voznica se je v prometni nesreči hudo poškodovala.

V Celju in v Žalcu so policisti sinoči zasegli osebni vozili voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj.

Kriminaliteta

Na avtocestnem počivališču Lopata so policisti včeraj obravnavali tatvino nafte. Neznani storilec jo je dobrih 400 litrov ukradel iz rezervoarja slovenskega tovornega vozila.

Na Tomšičevi cesti v Velenju je neznanec na osebnem vozilu z ostrim predmetom naredil več risov.

Na osebnem vozilu, parkiranem na Ulici Borisa Kraigherja v Velenju je neznanec na osebnem vozilu prebodel prednjo in zadnjo desno pnevmatiko.

V Šoštanju je neznani storilec izpod nadstreška stanovanjske hiše ukradel moško kolo znamke Lombardo. Črne barve z zelenim napisom.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti štirikrat ukrepali v javnih in štirikrat v zasebnih prostorih.