urednistvo@preteklih24.si

V včerajšnji intervenciji v zasebnem prostoru aktiviran tudi policijski pogajalec

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel: 4 obvestila o prometnih nesrečah, od tega za 1 s telesnimi poškodbami; 5 prijav o kršitvah predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 7 v zasebnem prostoru, s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina.


Slika je simbolična

 

 

Dogodki:

Na Cesti železarjev na Jesenicah je zagorelo v zapuščenem prostoru. Škoda ni nastala.

V Velesovem so policisti posredovali zaradi madeža v vodi in suma onesnaženja potoka. Gasilci so v vodo namestili pivnike. Postopek še poteka.

Škofjeloški policisti so včeraj zvečer zaradi nedostojnega vedenja na javnem kraju obravnavali moškega, ki je s kršitvijo pod vplivom alkohola nadaljeval tudi med intervencijo. Zato so ga pridržali do streznitve in proti njemu vodijo prekrškovni postopek.

V Retečah je neznani storilec iz delovnega stroja odtujil gorivo.

Opozorilo:

Danes na območju Gorenjske poteka maraton nadzora hitrosti. Voznike policisti pozivajo k previdni vožnji tudi po zaključenem poostrenem nadzoru.

Kranjski policisti so včeraj zvečer zaradi groženj posredovali v zasebnem prostoru. Prijaviteljica je med grožnjami objekt zapustila, v njem pa je moški ostal sam in se zaprl. Aktiviran je bil policijski pogajalec, vendar njegovo posredovanje ni bilo potrebno, saj so policisti v skladu s svojimi pooblastili že prej vstopili v prostor in moškega obvladali. Po prijetju ga je prevzela zdravniška služba. Poškodovan ni bil nihče. Postopek še poteka.

Nesreča.

Škofjeloški policisti so včeraj sredi popoldneva v Poljanski dolini obravnavali prometno nesrečo z udeležbo dveh osebnih avtomobilov. Nesrečo je voznik povzročil zaradi neprilagojene hitrosti vožnje. Dve udeleženki sta bili lažje poškodovani. Proti povzročitelju nesreče poteka prekrškovni postopek zaradi povzročitve nesreče.