urednistvo@preteklih24.si

Policisti obravnavali prometno nesrečo motorista

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 25 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 157 klicev. Obravnavali so tri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda, in eno s hujšimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in dve tatvini. 3-krat so intervenirali zaradi kršitev javnega reda in miru.


Slika je simbolična

 

V izolskem avtokampu sta dva moška vlomila v prikolico in tam prespala. V prikolici sta tudi kurila in jo poškodovala. Policisti zbirajo informacije, po izsleditvi storilcev pa jima sledi kazenska ovadba.

Iz ene od trgovin v Kopru je nekdo ukradel dva telefona.

V Boninih je prijaviteljem grozil sosed. Po zbranih obvestilih mu sledi kazenska ovadba, saj je prijavitelj podal predlog za pregon.

Ob 17.50 je pri Razdrtem padel motorist. Policisti so na kraju ugotovili, da je 42-letnik z okolice Pivke peljal motorno kolo od Razdrtega proti Postojni. Ko je pripeljal v podvoz avtoceste, pred vstopom na avtocesto v Razdrtem, je izgubil kontrolo nad vozilom in padel ter se huje poškodoval (zlom stegnenice). Izdan mu bo plačilni nalog po 37 čl. ZPrCP – stran vožnje.