urednistvo@preteklih24.si

Voznik kmetijskega traktorja ni upošteval svetlobne prometne signalizacije in je zapeljal na železniško progo med tem pa so se spustile zapornice, zaradi prihajajočega vlaka

Policisti Policijske uprave Murska Sobota, so nam posredovali informacije o dveh včerajšnjih prometnih nesrečah.


 

Prometni nesreči
Včeraj, malo pred 10. uro v Puconcih voznik kmetijskega traktorja ni upošteval svetlobne prometne signalizacije in je zapeljal na železniško progo, med tem pa so se zaradi prihajajočega vlaka spustile zapornice. Voznik je opazil prihajajoči vlak, zato je zapeljal vzvratno in poškodoval spuščeno zapornico. Strojevodja je opazil traktor na tirih ter pravočasno ustavil kompozicijo, tako, da do trčenja ni prišlo. Nastalo je za okrog 300 evrov škode. Vozniku traktorja je bila izrečena globa.

Včeraj, malo pred 12. uro je prišlo na relaciji Rožički vrh v smeri Stanetincev do prometne nesreče z udeležbo kmetijskega traktorja. Voznika traktorja je v ostrem nepreglednem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zaneslo v obcestni jarek, kjer se je vozilo prevrnilo na bok. Na vlečnem vozilu, prikolici in tovoru je nastalo za okrog 40.000 evrov škode. Voznik je bil lažje telesno poškodovan. Izrečena mu je bila globa.