urednistvo@preteklih24.si

Na avtocesti je bil zaustavljen državljan Republike Hrvaške, ki je vozil brez ustreznega vozniškega dovoljenja, posedoval pa je tudi prepovedano drogo

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Policisti so prav tako obravnavali osem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi in samomor.


 

Kriminaliteta

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali tatvino goriva iz delovnega stroja, tatvino goriva iz parkiranega tovornega vozila, tatvino v trgovini in dve goljufiji.

Javni red in  mir

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se ob intervenciji policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.

Prometna varnost

Na avtocesti je bil zaustavljen državljan Republike Hrvaške, ki je vozil osebni avtomobil brez ustreznega vozniškega dovoljenja, zasežena mu je bila tudi manjša količina prepovedane droge. Vozilo je bilo zaseženo, kršitelj pa je bil priveden na pristojno sodišče.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na celotnem območju PU M. Sobota.