urednistvo@preteklih24.si

Tatvina traktorja – Spodnje Grušovlje, lastnik škodo ocenjuje na dobrih 43.000 evrov

Na območju Policijske uprave Celje so policisti včeraj obravnavali 57 interventnih dogodkov. S področja cestnega prometa poročajo o šestih prometnih nesrečah. V eni se je lažje poškodoval 74-letni pešec, v katerega je na prehodu za pešce, na Mariborski cesti v Celju, trčila 38-letna voznica osebnega vozila. V ostalih prometnih nesrečah je prišlo do materialne škode.


Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti štirikrat ukrepali v javnih in enkrat v zasebnih prostorih. Enega kršitelja so pridržali.

Tatvina traktorja – Spodnje Grušovlje

V Spodnjih Grušovljah so policisti obravnavali tatvino skoraj novega traktorja znamke New Holand, registrskih številk CE BS-95. Traktor je bil parkiran na dvorišču stanovanjske hiše. Lastnik škodo ocenjuje na dobrih 43.000 €.

Tatvina osebnega vozila – Velenje

V Velenju so policisti obravnavali tatvino osebnega vozila znamke Renault Megane Grandtour, bele barve, letnik 2018, registrskih številk LJ 04 KNF. Vozilo je bilo parkirano na parkirišču stanovanjskega bloka na Šaleški cesti v Velenju.

Vlom v stanovanjsko hišo – Vešenik

V Vešeniku, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je več kosov nakita.

Tatvina – Velenje

V Velenju je neznani storilec z drogov ob nogometnem stadionu ukradel šest zastav.

Tatvina goriva- avtocestno počivališče Lopata

Na avtocestnem počivališču Zima so policisti obravnavali tatvino goriva. Storilec ga je dobrih 400 litrov ukradel iz rezervoarja poljskega tovornega vozila.

Poškodovanje vozil – Velenje

Na parkirišču pri železniški postaji v Velenju je neznani storilec na osebnem vozilu prerezal vse štiri pnevmatike. V Velenju so policisti včeraj obravnavali še eno poškodovanje vozila. V tem primeru je storilec z ostrim predmetom na vozilu naredil več risov.

Tatvina otroškega vozička – Slovenj Gradec

S hodnika stanovanjskega bloka na Celjski cesti v Slovenj Gradcu je včeraj nekdo ukradel otroški voziček znamke CYBEX, črne barve na katerem je bila zimska vreča črno zlate barve. Storilec je z dejanjem lastnici povzročil okoli 1.000 € škode.

Kršitev javnega reda in miru in tatvina

V dopoldanskih urah so policisti bili obveščeni da je na Prevaljah neznani storilec izpred vhodnih vrat stanovanja v stanovanjskem bloku ukradel nove športne copate, vredne dobrih 100 €, stare pa pustil na kraju.

V popoldanskih urah so policisti pred trgovskim centrom v Ravnah na Koroškem obravnavali kršitev javnega reda in miru ter pridržali 26-letnega kršitelja, ki je imel obute ukradene športne copate. Le te bomo vrnili lastniku. 26-letnika bodo zaradi kršitve javnega reda in miru oglobili, zaradi tatvine copat ga bodo kazensko ovadili.

Vlom – Dolič

V Srednjem Doliču so policisti obravnavali vlom v prostore kulturnega društva. Storilec je ukradel nekaj gotovine in radiator.

Poskus vloma – Draža vas

V Draži vasi je neznani storilec poskušal vlomiti v osebno vozilo. S poškodovanjem vrat vozila je lastniku povzročil za okoli 500 € škode.