urednistvo@preteklih24.si

Vlom v osebno vozilo, ukraden je bil denar iz denarnice, ki je bila v predalu vozila

Na območju Policijske uprave Celje so policisti  včeraj obravnavali 68 interventnih dogodkov.


 

Promet

S področja cestnega prometa s Policijske uprave Celje poročajo o štirinajstih prometnih nesrečah, dveh z lažjimi poškodbami udeleženih in dvanajstih z materialno škodo.

Kršitve javnega reda in miru

Zaradi kršitev javnega reda in miru so možje v modrem ukrepali dvakrat.

Kriminaliteta

Vlom v stanovanjsko hišo – Podvin

Včeraj so policisti bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Podvinu pri Žalcu. V hišo je bilo najverjetneje vlomljeno v preteklih dneh. Storilec je ukradel nekaj gotovine in zlatnine.

Poškodovanje tuje stvari – Velenje

Na parkirišču trgovine v Velenju je neznani storilec na tovornem vozilu prerezal dve pnevmatiki.

Tatvina kolesa – Velenje

V Velenju, na Vojkovi cesti, so kriminalisti obravnavali tatvino otroškega kolesa, znamke X-fact, bele barve. Storilec je kolo ukradel iz kleti stanovanjskega bloka.

Tatvina denarnice – Celje

V Celju je bila obravnavana tatvina denarnice, ki jo je neznani storilec ukradel iz torbice, ki jo je lastnica odložila v gostinskem lokalu.

Vlom v osebno vozilo – Mozirje

V večernih urah so policisti bili obveščeni o vlomu v osebno vozilo na Šolski ulici v Mozirju. Storilec je v vozilo vlomil skozi voznikova vrata. Iz denarnice, ki jo je našel v predalu vozila, je ukradel gotovino.

Ilegalni prehodi državne meje

V Vonarju so policisti včeraj zjutraj izsledili ilegalnega prebežnika, državljana Iraka, ki so ga po opravljenih postopkih vrnili hrvaškim varnostnim organom.

V poznih popoldanskih urah so policisti v bližini Vidine izsledili tri ilegalne prebežnike, državljane Afganistana, ki jih bodo po opravljenih postopkih vrnili hrvaškim varnostnim organom.