urednistvo@preteklih24.si

Prometna nesreča s pobegom povzročitelja v Novi Gorici, poškodovan 22 letni pešec

Policija poziva morebitne očividce prometne nesreče II. kategorije s pobegom v Novi Gorici, v kateri je bil predvidoma lažje poškodovan 22-letni pešec.


 

Policiste OKC PU Nova Gorica so danes, 4. decembra ob 12.13 uri, obvestili o prometni nesreči II. kategorije s pobegom v Novi Gorici in v kateri je bil poškodovan pešec. Po prvih zbranih podatkih je 22–letni pešec okoli 8.20 ure prečkal vozišče na prehodu za pešce v Ulici tolminskih Puntarjev (iz smeri bančne ustanove proti tamkajšnjemu gledališču). Ko je pešec skorajda prečkal desno smerno vozišče in je bil z desno nogo na cestnem otoku, je čez njegovo levo nogo zapeljalo osebno vozilo, bele barve. Neznani voznik se po nezgodi na kraju ni ustavil in je odpeljal dalje proti krožnemu križišču (Grčna) ne da bi pred tem na kraju preveril, kaj je z oškodovancem in mu nudil pomoč ter o tem obvestil policijo. Poškodovani mlajši pešec je kasneje poiskal zdravniško pomoč v splošni bolnišnici v Šempetru pri Gorici. Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica nadaljujejo s preiskavo okoliščin prometne nesreče s telesno poškodbo.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče policisti Postaje prometne policije Nova Gorica prosijo vse morebitne očividce oz. vse, ki bi lahko o prometni nesreči imeli koristne informacije, da se zglasijo na omenjeni policijski postaji (Žnidaršičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici, elektronski naslov: ppp_nova_gorica.pung@policija.si) ali pokličejo na telefon (05) 393 41 00. Lahko se zglasijo tudi na kateri koli drugi najbližji policijski postaji oz. pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.