urednistvo@preteklih24.si

S tovornim vozilom trčil v nasproti vozečo vozilo, 71-letnik hudo poškodovan – Prožinska vas

Na območju Policijske uprave Celje so možje v modrem včeraj obravnavali 68 interventni dogodkov. Obravnavali so prometno nesrečo s hudimi poškodbami in petnajst prometnih nesreč z materialno škodo.
Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Prožinska vas

Včeraj, nekaj čez 11. uro, se je v Prožinski vasi zgodila huda prometna nesreča. 32-letni voznik tovornega vozila je vozil iz smeri Štor proti Šentjurju. Na območju Prožinske vasi, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo svojega vozila ni uspel ustaviti za stoječo kolono vozil in je zavil levo na nasprotno smerno vozišče. V tistem trenutku se je iz smeri Šentjurja pravilno pripeljal 71-letni voznik osebnega avtomobila. Vozili sta trčili, v trčenju se je 71-letni voznik osebnega vozila hudo poškodoval, voznik tovornega pa lažje.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti včeraj enkrat ukrepali v javnih prostorih in petkrat v zasebnih.

Kriminaliteta

Vlom v novogradnjo – Otiški vrh

V Otiškem vrhu je neznani storilec vlomil v prostore v izgradnji in ukradel raztezno posodo, dve črpalki in vodovodne klešče.

Vlom v brunarico – Šmartno ob Paki

V Šmartnem ob Paki so policisti obravnavali vlom v brunarico, last športnega društva. Storilec je ukradel televizor, diaprojektor, več alkoholnih pijač in nekaj drugih stvari.

Vlom v stanovanje – Celje

Na Škapinovi ulici v Celju je storilec vlomil v stanovanje stanovanjskega bloka. Ukradel ni ničesar.