urednistvo@preteklih24.si

Kaja, Katarina in Irenej izsledeni

Policist policijske uprave Maribor so danes popoldan obravnavali pogrešanje večih oseb, ena izmed slednjih je bila celo mladoletna. Kaja in Katarina sta bili najdeni, prav tako pa je bil izsleden tudi 18-letni Irenej.
Policisti PP Maribor II so danes v popoldanskih urah javnost obvestili o izginotju 20-letne Kaje Ostrš in mladoletne Katarine Ostrš, stare 16 let, obe stanujoči na Engelsovi ulica v Mariboru, policisti PP Rače pa so prijeli prijavo o pogrešani osebi, 18-letnemu Ireneju Lahu iz Ptujske ceste v Račah. Vsi trije so bili nazadnje skupaj videni 30.11.2019 v jutranjih urah na Strossmayerjevi ulici v Mariboru. Pogrešane osebe so bile v družbi osebe, katera za vožnjo uporablja osebni avtomobil Alfa Romeo, črne barve, starejši model, kranjskega registrskega območja.

Danes popoldan, nekaj minut čez 16.00 uro je tiskovni predstavnik PU Maribor javnost obvestil, da sta pogrešani Kaja in Katarina Ostrš bili izsledeni, prav tako pa so našli tudi Ireneja Laha. Njegovo izginotje je obravnavala PP Rače.