urednistvo@preteklih24.si

Primorski policisti že beležijo povečane tatvine na plažah

Tatovi na plažah so, kot kaže, že dejavni, zato obiskovalce plaž ponovno pozivamo, naj pazijo na svoje predmete, s seboj pa ne nosijo vredneših stvari kot so telefoni, denar, nakit in podobno.
Na izolski plaži je nekdo ukradel kopalno torbo, v kateri je imela ženska kopalke, kozmetično torbico, nekaj drobiža in očala, v Porotrožu pa je nekdo moškemu ukradel nahrbtnik z GSM Samsung Galaxy Note 3, dokumente, ključe vozila in stanovanja ter 10 evrov gotovine. Na izolski plaži je nekdo ukradel še nahrbtnik, v katerem je imel oškodovanec oblačila, denarnico z dokumenti in dvojna sončna očala, zatem pa je še ženska prijavila, da so ji, prav tako v Izoli, ukradli nahrbtnik s starejšim GSM Samsung galaxy in 20 evrov.

Koprski policisti so našli na hodniku več stanovanjske hiše kolo, ki je bilo ukradeno 2. 6. 2017 oškodovanki iz Ankarana. Kolo ji bodo vrnili.

Ob 17.55 nas je poklical Izolan in povedal, da so mu vlomili v počitniško stanovanje, storilci pa so še vedno v hiši. Policisti so dejansko nekaj minut za tem na kraju prijeli 50-letnega Korošca, ki pa je v stanovanju verjetno tudi prenočeval. Z vlomom in nekaj predmeti, ki si jih je prisvojil, je lastnikom povzročil za 650 evrov škode. Sledi mu kazenska ovadba.