urednistvo@preteklih24.si

Rahlo udaril v otroka in odpeljal

Policisti so včeraj obravnavali Škofjeločana, ki je pozno popoldan na Primskovem v Kranju na vozišču rahlo trčil v otroka, ki je nenadoma stekel čez cesto in se s kraja odpeljal. Policisti so voznika izsledili v Škofji Loki in ga obravnavajo zaradi zapustitve kraja prometne nesreče, starša otroka pa zaradi opustitve dolžne skrbi nad otrokom. Po podatkih policistov otrok v nesreči ni bil poškodovan.
Nesreča s telesnimi poškodbami pa se je včeraj zgodaj zjutraj zgodila v Cerkljah na Gorenjskem, povzročil pa jo je voznik osebnega avtomobila, ki je odvzel prednost mopedistu in ga v nesreči lažje telesno poškodoval.

Kriminaliteta

Neznani storilec je včeraj na Visokem vstopil v odklenjeno stanovanjsko hišo in jo po pregledu brez jemanja predmetov zapustil; v Lomu pod Storžičem pa si je storilec iz stanovanjske hiše prilastil nekaj kosov zlatnine.

Statistika minulega dneva

Gorenjski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah sprejel sedem obvestil o prometnih nesrečah, dve prijavi o kršitvah predpisov o javnem redu na javnem kraju in eno v zasebnem prostoru, s področja kriminalitete pa o sumih kaznivih dejanj vlom in poškodovanje tuje stvari. Zaradi hujših prekrškov v prometu so policisti zasegli še dva osebna avtomobila.