urednistvo@preteklih24.si

Huda prometna nesreča na območju Šentjurja

Hudo prometno nesrečo motorista so v petek obravnavali na območju Šentjurja. 58-letni motorist, ki je vozil iz smeri Šentjurja proti Kozjem, je zaradi neprilagojene hitrosti, pri odcepu za Tratno, izgubil oblast nad motorjem, padel in se hudo poškodoval.


V soboto smo bili obveščeni o tatvini več kosov različnega električnega orodja. Neznani storilec ga je ukradel iz novogradnje stanovanjske hiše v Lembergu pri Novi cerkvi.

Od včerajšnjega dogajanja policisti izpostavljajo vlom v vikend hišico

Sinoči, okoli 21.30 ure, nas je občan obvestil o vlomu v njegovo vikend hišico na območju Virštanja ter o tem, da je v bližini, po vlomu, opazil tri moške, za katere je posumil, da bi lahko bili storilci. Policistom je moške temeljito opisal. Storilci so prostore vikenda preiskali, poskušali so ukrasti LCD televizor, ki je pritrjen na nosilcu, vendar jim ni uspelo. Policisti Policijske postaje Rogaška Slatina so v Spodnjem Negonju ustavili vozilo, v katerem so bili trije moški, ki so ustrezali opisu. Na podlagi zbranih informacij so policisti vsem trem odvzeli prostost in jih pridržali. Gre za moške doma z območja Policijske uprave Ljubljana, stare 20, 22 in 23 let.