urednistvo@preteklih24.si

Velenje: Neznanec vlomil v stanovanjsko hišo

V soboto ponoči smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo na Trubarjevi ulici v Velenju. Storilec je v hišo vlomil skozi kletno okno. Ukradel je dve vrednejši ženski uri in zlato verižico.


Ponedeljek 1. maja je zaznamovala smrt voznika kombiniranega vozila, ki je na relaciji med Dravogradom in Trbonjami zapeljal v reko Dravo.

52-letni voznik je vozil po glavni cesti iz smeri Dravograda proti Mariboru. Na ravnem delu vozišča, izven naselja Velka, je zapeljal na makadamsko bankino ob desnem robu vozišča, oplazil drevo in zapeljal v reko Dravo. 52-letni voznik je v prometni nesreči umrl. To je letošnja sedma smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje.

Izven naselja Spodnja Vižinga so včeraj, okoli 18.30 ure, obravnavali prometno nesrečo v kateri se je poškodoval motorist. 39-letni motorist je vozil z neprilagojeno hitrostjo, padel in se hudo poškodoval.

V Varpolju so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi vhodna vrata. Ukradel je gotovino.

Včeraj so bili obveščeni še o vlomu v klet stanovanjskega bloka na Stantetovi ulici v Velenju. Storilec je ukradel več različnega električnega orodja.