urednistvo@preteklih24.si

Pince: Tihotapil testosteron

Na avtocestnem počivališču Pince so delavci Fursa kontrolirali kombi, katerega je vozil drž. Velike Britanije. V vozilu je bila najdena večja količina prepovedanih substanc v športu – testosterona. Tujcu so bile prepovedane substance zasežene in zoper njega odrejeno pridržanje do privedbe k preiskovalnemu sodniku.


V naselju Cankova je voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti v desnem nepreglednem ovinku izgubila oblast nad vozilom in zapeljala z vozišča ter trčila v betonski prepust. V bolnišnici ugotovljeno, da je utrpela lahke telesne poškodbe.

S področja kriminalitete sta bila v Filovcih obravnavana dva vloma v vinski kleti. Iz notranjosti ni bilo ničesar odnešenega. V Pristavi je neznanec vlomil v prostore podjetja.

Javni red je bil kršen 6-krat v zasebnih prostorih in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo, katera se je končala z lažjo telesno poškodbo. Obravnavana sta bila še dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja in sedem kršitev javnega reda.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Ljutomer.