urednistvo@preteklih24.si

Izven naselja Dravograd obravnavali prometno nesrečo

Okoli 14.30 ure smo izven naselja Dravograd obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodovala voznica kolesa s pomožnim motorjem. 36-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Viča proti Dravogradu, je izven naselja Dravograd prehiteval voznico, ki je pred tem z roko pravilno nakazala zavijanje. Voznik je s prednjim delom vozila trčil v voznico, ki je padla in se huje poškodovala.

Drugo prometno nesrečo smo obravnavali okoli 18.30 ure v Gornjem Doliču. V prometni nesreči se je huje poškodoval kolesar. 22-letna voznica osebnega vozila, ki je prehitevala kolesarja, se je med prehitevanjem umaknila vozilu, ki je pripeljalo nasproti in pri tem trčila v 35-letnega kolesarja. Kolesar je padel in se huje poškodoval.

Številni vlomi

V dopoldanskih urah smo bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Slovenj Gradcu. Storilec je ukradel starejši računalnik in menjalni denar.

V Zidanem Mostu je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in dva objekta ob hiši. Odnesel je dva LCD televizorja, šivalni stroj, prenosni telefon in več drugih aparatov.

Zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Kavčah. Storilec je ukradel motorno žago, visokotlačni čistilec in kosilnico.

Vlom v stanovanjsko hišo smo včeraj obravnavali tudi v Radmirju. Storilec je v hišo vlomil skozi spalnično okno. Ukradel je zlatnino in gotovino.

Pregled dogajanja zaključujemo s podatki o vlomu v Slatini v Rožni Dolini. V tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je ročno uro.