urednistvo@preteklih24.si

Prometna nesreča I. kategorije s pobegom na Tolminskem

Včeraj, 20. aprila 2017, se je na parkirišču večjega trgovskega centra (Mercator center) v Tolminu (Na Logu) med 13.30 in 14.00 uro zgodila prometna nesreča I. kategorije s pobegom. Poglejmo podrobneje …


Po prvih podatkih je neznani voznik osebnega avtomobila (najverjetneje gre za terensko vozilo) črne barve, na omenjenem parkirišču pri vzvratni vožnji s prednjim desnim delom vozila zadel oz. oplazil levo stran drugega osebnega avtomobila (znamke Opel Zafira), ki je bilo parkirano na tamkajšnjem parkirišču (nasproti vhoda v omenjeno trgovino). Pri tem je na omenjenem osebnem vozilu (znamke Opel) nastala materialna škoda za približno 500 evrov, poškodovano je bilo tudi neznano pobeglo vozilo (sprednji desni del). Zaenkrat še neznani povzročitelj prometne nesreče je po trčenju s kraja odpeljal v neznani smeri. Ko bodo policisti pobeglega voznika izsledili, bodo zoper slednjega zaradi kršitve prometne zakonodaje podali ustrezen ukrep.

Policisti Policijske postaje Tolmin (Trg 1. maja 4, 5220 Tolmin, telefon: (05) 381 49 00, elektronska pošta: pp_tolmin.pung@policija.si) okoliščine prometne nesreče še preiskujejo in hkrati zaprošajo vse morebitne očividce oz. vse, ki bi lahko Policiji nudili koristne informacije zaradi razjasnitev vseh okoliščin prometne nesreče, da se zglasijo na najbližji policijski postaji oz. to sporočijo tolminskim policistom ali pokličejo na znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200. Poziv velja tudi neznanemu pobeglemu vozniku, da se sam javi Policiji.