urednistvo@preteklih24.si

Na Goriškem vlomili v prostore bencinskega servisa

Danes, 21. aprila 2017 v nočnem času, so bili policisti OKC PU Nova Gorica obveščeni o sprožitvi alarma na bencinskem servisu v Ajševici. Na kraj so bili nemudoma napoteni policisti, ki so med drugim ugotovili, da je dejansko prišlo do vloma v skladišče omenjenega objekta, kjer je neznani storilec našel in odtujil večjo količino cigaret različnih blagovnih znamk.


Po izvršitvi kaznivega dejanja je storilec kraj zapustil in odšel neznano kam. Višina premoženjske škode, ki jo je neznani storilec povzročil gospodarski družbi, se še ocenjuje oziroma bo znana naknadno (po opravljeni inventuri). Po zaključku preiskave bodo policisti PP Nova Gorica na podlagi vseh ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Policisti in kriminalisti z območja PU Nova Gorica izvajajo aktivnosti z namenom izsleditve in prijetja storilca tega kaznivega dejanja. V zvezi s tem zaprošamo in pozivamo vse morebitne očividce oz. vse, ki bi lahko Policiji nudili koristne informacije glede omenjenega vloma, da se zglasijo na Policijski postaji Nova Gorica (Sedejeva 11, 5000 Nova Gorica, telefon: (05) 303 44 00, elektronski naslov: pp_nova_gorica.pung@policija.si) ali na najbližji policijski postaji oz. pokličejo znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 12 00