urednistvo@preteklih24.si

Drzna tatvina na avtocestnem počivališču Tepanje

Za nami je miren torek. Od obravnavanega dogajanja policisti izpostavljajo le drzno tatvino, ki so jo obravnavali na avtocestnem počivališču Tepanje in vlom v gradbeni zabojnik na Vranskem. Storilec, ki je včeraj ponoči vlomil v zabojnik na Vranskem, je ukradel industrijski sesalec.


O drzni tatvini na avtocestnem počivališču Tepanje smo bili obveščeni danes, nekaj pred 6. uro zjutraj. Trije neznanci, dva moška in ženska, so Romunoma, ki sta počivala v osebnem vozilu, iz vozila na sopotnikovi strani, ukradli torbico z gotovino in dokumenti. Storilci so se kraja odpeljali z osebni vozilom Ford Focus, modre barve, romunskih registrskih številk.

Za konec obvestilo občanom Slovenj Gradca

Specialna enota Policije bo danes, predvidoma med 11. in 16. uro, izvajala usposabljanje oziroma vajo reševanja talcev, ki bodo zajeti v stavbi na Francetovi 11, v Slovenj Gradcu, kjer je bila včasih policijska postaja. Pri vaji bodo poleg ostalih vozil uporabili tudi policijsko oklepno vozilo.

Občane opozarjamo, naj se ne ustrašijo, če bodo danes sredi Slovenj Gradca naleteli na zamaskirane specialce. Gre za zgolj za vajo.